FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 20 januari 2000

Yellow submarine

Goed nieuws voor fans van The Beatles. Vanaf deze week is het in Duitsland mogelijk om een tochtje met de onderzeeër van de populaire band te maken.

Een pretpark in Berlijn heeft er namelijk een nieuwe attractie bij; ‘The Beatles Yellow Submarine Adventure’. Het is de eerste virtuele tocht die men met de bekende ‘Yellow Submarine’ kan maken. Tijdens de rit zullen nummers als ‘When I'm Sixty-Four,’ ‘Only A Northern Song,’ ‘Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band,’ en ‘All You Need Is Love’ ten gehore worden gebracht. Natuurlijk zal ook het nummer ‘Yellow Submarine’ van The Beatles niet ontbreken.

Klinkt gaaf

lees hier het hele bericht.

www.nederland4.nl

Nederland 4 is hét alternatief voor alle televisiezenders, publiek en commercieel, die op dit moment in Nederland te zien zijn. Mijn naam is Boris en ik hoop dat u veel plezier beleeft aan mijn initiatief om een omroep op internet te beginnen. Nederland 4 staat nog in de kinderschoenen, maar ik hoop dat het uiteindelijk een omroep wordt, waar u met plezier naar kijkt.

De uitzendingen beginnen vanavond om 21.00 uur via deze site.

/me is zeer benieuwd

Ambulance moet tol betalen

Een 74-jarige Engelse heeft bijna de pijp aan maarten moeten geven omdat de ambulance waarin ze zat 15 minuten vertraging opliep bij een toltunnel. De vrouw werd met zware ademhalingsproblemen naar een ziekenhuis vervoerd, toen de ambulance bij de tolpoortjes kwam. De tolbeambte eiste de verplichte 1 pond en 20 cent en weigerde de ambulance door te laten, ook nadat het ambulancepersoneel uitlegde dat ze een zieke vervoerden. Gelukkig voor de bejaarde vrouw had de zuster die achterin de ambulance zat kleingeld. De directeur van de Lancashire Ambulance Service is woedend, maar de tunnel-directie zegt dat de ambulance geen zwaailicht droeg en dus gewoon moest betalen. De vrouw heeft het overleefd.

Hoe bedoel je een dom geval, van wij trekken niemand voor?!

Dief actief in Amerikaans stadje

De inwoners van het Noord-Amerikaanse stadje Edmonton hebben te maken met een nieuw soort terreur: een zogeheten 'ladderdief'. In totaal zijn er in Edmonton nu al zo'n veertig ladders verdwenen en niemand weet waar ze zijn gebleven.

De dief speelt hoog spel: de plaatselijke politie heeft inmiddels de hulp ingeschakeld van de FBI. De federale agenten die de zaak onderzoeken, denken een aardig idee te hebben van de dader: 'een diepgelovig man die gelooft dat hij met al die ladders God in de hemel kan bereiken' . Vooralsnog ontbreekt elk spoor van de ladderdief, maar de inwoners van Edmonton hopen dat de dader zo snel mogelijk wordt gearresteerd.

Edmonton lijkt me opeens een heel goeie plek om een winkel in ladders te beginnen.

Online naar de biechtstoel

Je zonden opbiechten op het Internet. Een Brits christelijk radiostation is donderdag een website begonnen, die bezoekers uitnodigt hun zonden ,,in de daarvoor bestemde opening'' te belijden. Zo gebruiken zij het Internet om vrede met God te krijgen.

Een woordvoerder van de rooms-katholieke kerk reageert in the Daily Telegraph afwijzend op deze nieuwe manier van biechten. ,,Er kan niet via de telefoon, e-mail of bij volmacht gebiecht worden.''

Ach ja, waarom ook niet? Bij die snel groeiende groep internetgebruikers zou best eens 'dhr. God' kunnen zitten.

Lees hier verder.

Signeersessie Christina Aguilera loopt uit de hand

Christina Aguilera is misschien wel populairder dan ze zelf had gedacht. Een beetje te populair zelfs? De tienerster deed een signeersessie in een warenhuis te Chicago, maar deze liep volledig uit de hand...

Het warenhuis bleek niet voorzien op de grote toevloed van mensen. Duizenden fans/aanbidders waren komen opdraven om een glimp van de mooie jongedame op te kunnen vangen. Toen de fans probeerden zo dicht mogelijk bij hun idool te geraken werden kledingrekken afgebroken, kledingstukken lagen vertrappeld op de vloer en andere zaken werden spontaan stukgeworpen. Uiteindelijk moesten de duizenden fans worden geëvacueerd; in de totale chaos die er was ontstaan vielen diverse gewonden!

Lees hier het hele bericht.

Log in via the Simpsons

Doh! Amerikaanse surfers kunnen nu ook via The Simpsons inloggen op het Internet. De ontaarde familie uit de populaire tekenfilmserie heeft zijn naam gegeven aan een nieuwe service van de Amerikaanse omroep Fox, die gratis toegang tot het wereldwijde netwerk biedt. Gebruikers kunnen ook een e-mailadres aanvragen bij TheSimpsons.com. 'It's excellent', zo prijst multimiljonair C. Montgomery, baas van Homer, het aanbod aan. Fox hoopt de grote schare bewonderaars van Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie beter aan zich te binden met de nieuwe service. Fans kunnen via de website korting krijgen op video's, cd's en boeken van hun helden. In de Verenigde Staten zijn al meer bedrijven en organisaties The Simpsons voorgegaan met gratis toegang tot Internet.

Vrouw overleeft val

Een 35-jarige vrouw heeft woensdag een val van ongeveer 400 meter overleefd. Zij beklom de top van de 1200 meter hoge Summit Gully in de Schotse Hooglanden, toen ze uitgleed en in een ravijn viel.

De Britse is volgens the Daily Telegraph met ernstige verwondingen opgenomen in een lokaal ziekenhuis. Ze is buiten levensgevaar. Volgens reddingswerkers had de vrouw "een kans van een op een miljoen''

Met zoveel mazzel, zou ik als ik haar was zo snel mogelijk een lottoformuliertje in vullen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
©FOK.nl e.a.