FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 3 december 1999

Asus V6600 Review @ FiringSquad

Thresh's FiringSquad heeft een review online gezet van de Asus V6600 Geforce 256 kaart. Er wordt onder andere de extra's, stabiliteit, en software besproken die deze kaart met zich meedraagt. Er zijn een aantal benchmarcs geplaats, en er wordt gepraat over de overklokbaarheid van deze kaart, die schijnbaar erg goed is. Met het 5ns geheugen op de kaart is het mogelijk het geheugen op 200Mhz te laten lopen. Helaas gaat het bijgeleverde tweak utility niet hoger dan 195Mhz. Deze tweakutility zat ook al bij de TNT2 kaarten van Asus.

ASUS has chosen to add value to its GeForce card through extra features and software. We've already mentioned the 3D VR glasses, but ASUS has also included several other features the average GeForce boards don't have.
First, not many video cards out there have a video input in addition to video outputs. Yes, the Deluxe ASUS card has video capture capabilities. ASUS includes Ulead's Video Studio 3.0 for all your video editing and MPEG-2 encoding needs.

The Deluxe model also has a special VideoSecurity feature that uses a video capture device to detect intrusions into your personal space. It sounds like a good tool for catching those people that try to mess with your Quake 3 settings.


Fiets richting Thresh's FiringSquad voor de complete review.

Jeugd hoopt op millennium-sex

Uit onderzoek van condoomfabrikant Durex blijkt dat bijna de helft van de jongeren van de wereld het millennium hoopt af te sluiten met een goeie partij sex. Vooral Canadezen zijn optimistisch: maar liefst 63% verwacht een vrijpartij in de nieuwjaarsnacht. Minder slim en leuk is het feit dat éénderde van de jeugd niet van plan is om een condoom te gebruiken, mocht het zover komen . De jeugd in Thailand heeft het minste zin in sex tijdens de jaarwisseling: daar zei slechts 15 procent plannen te hebben.

8 miljoen voor 1 minuut reclame tijdens Super Bowl

Dacht je dat de prijzen voor reclame-blokjes bij Big Brother hoog waren? Het valt alles mee; voor één minuut reclame tijdens de Super Bowl in Amerika moet maar liefst 8 miljoen gulden op tafel worden gelegd. De Super Bowl is de belangrijkste wedstrijd in de Amerikaanse Football-competitie. Er kijken dan ook wel vele tientallen miljoenen mensen naar.

Het internetbedrijf Dot-Com heeft twintig procent van de beschikbare ruimte opgekocht. Er wordt gezegd, dat het bedrag dat ze daarvoor hebben moeten neertellen méér is, dan dat het bedrijf tot nu toe heeft verdiend. Andere organisaties die adverteren zijn onder andere Anheuser-Busch ('s werelds grootste bier-brouwer, van Bud bier), Pepsi Cola, Federal Express en Visa. Deze prijzen voor reclame-spotjes zijn de hoogste ooit gevraagd in de televisie-geschiedenis.

Ter vergelijking: voor één minuut reclame tijdens de laatste uitzending van Big Brother (op oudejaarsavond) moet *slechts* 90.000 piek worden neergelegd.

Schwarzenegger boos!

Arnold Schwarzenegger was boos, en als er iemand is die je niet graag boos wil hebben is het hem wel

Hij had een Duitse arts aangeklaagd, omdat die op de radio wees op het feit dat Arnie snel last zou kunnen krijgen van de effecten van anabolen (spierversterkend middel). Schwarzenegger krijgt nu een schadevergoeding van 10.400 dollar door deze uitspraak.

Ook heeft Arnold het Amerikaanse tijdschrif "The Globe" voor de rechter gedaagd, omdat dit tijdschrift had gezegd dat zijn hart een "tikkende tijdbom" zou zijn. Hij eist van dit blad een klein schadevergoedinkje, zo'n 50 miljoen dollar

Schwarzenegger heeft altijd ontkend dat hij spierversterkende middelen heeft gebruikt. Hij doet zelfs mee aan een campagne tegen deze middelen (alsof dat iets zegt, maarja)..

Legale MP3’s bij Vitaminic

Vitaminic wil graag Europa's grootste ontmoetingsplaats voor afnemers van legale MP3's worden. Het Italiaanse bedrijf wil de eBay voor de muziekindustrie worden, en opende gisteren een Nederlandse vestiging.
Vitaminic wil voor beginnende bands hun MP3’s gratis aanbieden. Maar eventueel moet ervoor betaald worden. Je zult dan voor een nummertje (via je creditcard) tussen de één en de vijf gulden moeten neertellen, afhankelijk van de artiest.

Eerder opende Vitaminic al vestigingen in Italië, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Volgens het bedrijf kunnen ze beter ‘echte’ kantoren openen, i.p.v. alles via het internet, omdat ze op deze manier de lokale markten goed in de gaten kunnen houden.

Veronica uit HMG

Veronica heeft besloten om de HMG (Holland Media Groep) te verlaten en zelfstandig verder te gaan. Veronica zit samen met RTL4 en RTL5 in de HMG, maar Veronica wil niet meer samenwerken met het CLT, een grote Luxemburgse aandeelhouder. Veronica wil de onderhandelingen nog deze maand afronden en onder haar eigen naam verdergaan. De HMG zegt echter dat Veronica haar naam en slogan "The Young One" niet kan gebruiken, omdat deze in bezig zijn van de HMG.
Voor de kijker zal niets veranderen, Veronica gaat gewoon door met haar programma.

We horen ongetwijfeld nog meer hierover.

Politie maakt wapens zoek

De registratie van politie wapens en munitie is ronduit slecht. Het schijnt dat er zo’n 600 wapens zoek zijn geraakt, kwijt. Ook de registratie van de munitie-uitgave is zo lek als een mandje. Dit zijn conclusies die volgen uit het 'Rapport Dienstpistolen' van de Algemene Rekenkamer dat gisteren verscheen.

Verder meldde de rekenkamer in het rapport dat er onvoldoende zekerheid is over de technische staat van dienstpistolen. In 1998 bleek 30 procent van de wapens niet te zijn geïnspecteerd.

Sex in het zwembad

In een zwembad in Assen is een verliefd paartje door de politie het zwembad uitgesleept. Ze waren namelijk voor de ogen van de andere gasten de liefde aan het bedrijven in het zwembad. Een medewerker greep in en vroeg of ze daarmee wilden stoppen. Toen ze vrolijk door gingen, werd ze verzocht onmiddellijk het zwembad te verlaten. De man (24) werd daarop zo woest, dat de politie werd gealarmeerd. Toen de agenten kwamen, werkte hij niet mee, zodat hij in boeien werd afgevoerd naar het bureau. Volgens zijn vriendin (16!) had zij zelf toestemming gegeven (voor het hebben van sex) en was het agressieve gedrag van haar vriend te wijten aan het gebruik van alcohol.

Spullen veiling zelf ophalen

De 'winnaars' van de Big Brother veiling op het internet-veilinghuis QXL krijgen een extraatje. Ze mogen namelijk hun object zelf komen ophalen op het BB-terrein. Alle hoogste bieders krijgen een uitnodiging om op 4 januari naar het huis te komen. Of ze het huis ook echt in mogen is niet bekend, maar dat is wel te hopen voor het geld. Voor die verschrikkelijk leuke IKEA drinkbekertjes is bijvoorbeeld al 45 gulden geboden. 't Is maar net wat de gek ervoor geeft...

Minstens 11.000 stakers maandag

Tot nu toe hebben zich al meer dan 11.000 scholieren aangemeld voor de staking tegen het studiehuis, aankomende maandag. Dit is boven verwachting van het LAKS.
Er komen afgevaardigden van bijna elke middelbare school, in tot nu toe al 200 gereserveerde bussen.

Sommige scholen zijn tegen de staking, en dreigen met maatregelen tegen leerlingen die wél gaan staken. Het LAKS neemt dit niet erg serieus, en Staatssecretaris Adelmund had eerder al aangegeven dat er voor de leerlingen ruimte moet zijn om te staken.

Té weinig pc’s op HBO en Uni

Uit een presentatie van een enquête van SURF, de computerstichting van het hoger onderwijs, blijkt dat een student gemiddeld een halve dag per week aan de slag kan op een pc van de hogeschool of universiteit. De hogescholen hebben gemiddeld 12 pc’s klaarstaan voor elke honderd studenten. Studenten aan universiteiten hebben maar liefst 1 hele dag de tijd om te werken achter een pc van de instelling.

Het schijnt dat voornamelijk de hogescholen achter lopen. Zo’n 50% van de computers op het HBO zijn aangesloten op het internet. Bij universiteiten is dat 70%. Volgens SURF is een internetverbinding toch echt nodig om werk te kunnen maken van vernieuwingen met computers in het onderwijs.
Ik zit nu dit bericht te tikken bij mij op school, té weinig computers ja .. maar de internetverbinding (op elke pc) is uitstekend.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.