Britney shopt bloot

Icoon ShowbizzBritney Spears had de laatste dagen blijkbaar nog niet genoeg aandacht, dus heeft ze weer iets nieuws bedacht: afgelopen zondag is ze naakt gesignaleerd in een kledingwinkel in Californië. Hiermee shockeerde ze de verkoopster.

"Ik schrok me een hoedje! Britneys geslachtsdelen recht voor mijn neus!" zei de verkoopster tegen een verslaggever. "Ik greep een jurk om haar lichaam te bedekken, maar ze gilde: 'Ga weg! Waag het niet om bij me in de buurt te komen!'" Vervolgens verdween ze met haar vriendje Adnan Ghalib drie kwartier lang in een kleedhokje, waar ze volgens de verkoopster "rare geluiden" maakten.

Toen Britney en Adnan weer naar buiten kwamen, mompelde Britney iets onverstaanbaars. Haar gezicht zat onder de wondjes en acne. De verkoopster: "Ik wilde haar helpen, maar ze was zo onaardig, dat ik haar maar met rust gelaten heb. Ze zei nog 'Fuck you!' en verliet vervolgens de winkel."

Het gaat al langer niet goed met Britney Spears. Onlangs verloor ze een rechtszaak over de voogdij over haar kinderen en ze dreigde ook al met zelfmoord.

Op de site van het AD staat een foto.