Kerstverhalenwedstrijd 2007 van start!

Icoon SitenewsVoor de vierde keer op rij organiseren NCRV, FOK! en Sp!ts de Kerstverhalenwedstrijd! De bedoeling is om een verhaal te schrijven van maximaal 550 woorden. Dit jaar is het thema 'Op verhaal komen. Een inspirerende adempauze'. Jouw verhaal hoeft niet per se een kerstverhaal te zijn, hoewel dat wel extra scoort bij de jury, maar moet zeker draaien om het thema ‘Op verhaal komen’. Meedoen kan door jouw verhaal in te sturen op de website waar ook alle informatie over prijzen, juryleden, radio- en tv-uitzendingen te vinden is. Insturen kan tot 16 december.

Afgelopen maandag ging de wedstrijd van start, en in het speciale subforum zijn mensen al druk bezig hun verhalen te delen met andere aspirerende schrijvers, en elkaar tips te geven. Vergeet niet dat om mee te dingen naar de titel en één van de prijzen je je verhaal dient in te leveren op www.hetkerstverhaal.nl

De prijzen die er te winnen zijn met het schrijven van het kerstverhaal 2007 zijn een schrijfcursus aan de Schrijversvakschool en een boekenpakket. Een aantal verhalen zal ook verfilmd worden door de mensen van de NCRV, en deze verfilmingen zullen onder andere te zien zijn op www.hetkerstverhaal.nl. De deadline om mee te dingen naar deze verfilming ligt op 30 november.