Verdachte verdwijning Luik meldt zich bij politie

Icoon Misdaad De man die verdacht werd in de verdwijningszaak van de twee Belgische meisjes Stacy en Nathalie, heeft zich gisteravond bij de politie gemeld. De man, die bekend staat als een zedendelinquent, was op de avond van de verdwijning in de buurt van de twee meisjes, en gold daarom als verdachte. Hij werd al drie dagen gezocht.

De foto en naam van de 39-jarige Abdellah Ait Oud werden gisteren door de politie verspreid. Hij herkende daarop zichzelf op het journaal, en besloot direct naar het bureau te gaan. Volgens de procureur-generaal van Luik kloppen eerdere berichten niet die stellen dat de man voorwaardelijk vrij zou zijn.

De moeder van de twee verdwenen meisjes heeft inmiddels geen van haar zes kinderen meer in huis. Gisteren werd haar eenjarige baby afgenomen door de dienst Jeugdzorg, nadat ze er mee naar een café was gegaan.

De verdwijning van Stacy en Nathalie werd ontdekt toen de vrouw vrijdag om half drie uit het café kwam om haar kinderen te verzamelen. Sindsdien zoekt de Belgische politie massaal naar de meisjes.

Met dank aan Limbo-lil, Barcelona, cleanwindow, Bupatih, admiraal_anaal, santax, Bas028 en macromarkt.nl voor de submit.