FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 29 maart 2007

Vingerverven

Tijd om even lekker creatief te doen! Wat dacht je van deze jongen, die geen kwasten nodig heeft.. Hij verft gewoon even Bruce Lee met zijn handen!

Deze persoon, gebruikt ook geen kwasten, en ook geen verf, hij kan tekeningen maken met frietjes en Heinz ketchup, het resultaat mag er wezen.

Heb je ook geen zin in ketchup? Chocoladesaus werkt ook heel goed. Iemand een likje?

Met dank aan Tokamak en Re_Knak voor de submit.

Doe het zelf achtbaan

Er zijn mensen op deze wereld die zijn helemaal gek van achtbanen, de meest normale uitvoering van deze mensen gaat over de hele wereld in zoveel mogelijk achtbanen.

Er is echter ook een ietwat minder normale versie van achtbaanliefhebbers, namelijk de versie die z'n eigen achtbaan in de tuin bouwt.

Gelukkig heeft hij een grote achtertuin, en het is wat mij betreft een stuk beter dan een mooi grasveldje met wat bloemetjes.

Arabische South Park

Vele moslims vinden het Westen maar niets. Logisch ook, Westerlingen zijn decadent, grof, lachen met álles en vloeken non-stop. En laat dat nou net de kenmerken zijn van de gemiddelde South Park aflevering.

Dus dachten ze waarschijnlijk: waarom maken we dan onze eigen South Park niet? Iets zegt me dat de humor niet helemaal hetzelfde zal zijn.

Extra: Toevallig draait de nieuwste aflevering van (de echte) South Park rond moslimterrorisme. Download deze aflevering hier. (torrent)

Geile Flipper!

Dolfijnen zijn prachtige beesten. In het Dolfinarium weten ze dat maar al te goed. Daar worden deze ooit zo gracieuze zwemmers omgebouwd tot een vis die door een hoepel kan springen. Of die gewillig een van zijn trainers door het water sleept. En na het zien van het onderstaande filmpje ben ik nog ergens anders achtergekomen: na de show worden de mannetjes en vrouwtjes dolfijnen in gescheiden bassins geplaatst. En dat werd deze dolfijn even teveel: Revenge!

Het hagelt, het hagelt...

Natuurgeweld. Het blijft fascinerend. Tornado's, aardbevingen of vulkanen, ik vind het allemaal prachtig om te zien. Deze vormen van natuurgeweld staan bekend om hun destructieve kracht. Het natuurgeweld in het onderstaande filmpje betreft echter een eenvoudige hagelbui. Maar dan wel eentje met hagelstenen zo groot als ping-pongballen. Na een paar minuten knallende neerslag loopt de cameraman naar buiten om de schade op te nemen. Het hagelt, het hagelt!

Donderdagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
Cube It (puzzelspel) en Doom Rider (arcade racespel)
Hoe goed ben jij? Ik ben maar tot level acht gekomen met Cube It!

Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

In the picture!

Verzin een onderschrift bij deze foto!
"Belspel in China nu ook in opspraak"

En de top 5:

5: Champloo : "Kabouters ondekt in Mannee's vijver."
4: BunnyHunter "japanners dumpen pokemon masaal voor vakantie"
3: JCdeLeeuwarden : " Pieter van den Hoogeband niet tevreden met zijn nieuwe Speedo"
2: PeJaKo: "Laat mij el uit!!!!!"

Update: Leukste onderschrift verzonnen en nr 1: Goofup

Het viel niet mee deze keer, ook eervolle vermeldingen voor: buiz, LordNemesis, BasOne, Nollem , dice-of-ice, en hole1988 .

previous picture

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.