Nuchtere mensen gezocht!

Hallo allemaal!

Toch is het vrij lastig om niet af en toe een kleine bijdrage te leveren.

Bij deze is het voor winterliefhebbers volstrekt verboden om hier commentaar op te leveren.

Er zijn figuren op Neerlands bekendste weerforum die monumenteel echt kunnen 'genieten' van het huidige weerbeeld. Dan ben je echt compleet geschift of een professionele troll wat mij betreft. Qua temperatuur kan ik mij daar nog wel iets bij voorstellen dat je blij bent dat het niet extreem zacht is, maar dat je gewoon 'intens' kan genieten dat de zon volledig verstek laat gaan en dat je daar dan blij van wordt... dan heb je professionele hulp nodig. 

Zo zijn winters nu eenmaal in ons land. Is het eens een keer rond normaal of iets te koud,  dan is het bewolkt met een vrij stevige O-NO wind.. dan heeft niemand er wat aan. Helder, zonnig en koud vriezend weer maakt mensen veel gelukkiger, en zelfs ik kijk daar naar uit als zomerliefhebber, helaas is dat klimatologisch niet zo 1,2,3 in kannen en kruiken in ons land. Over sneeuw nog maar te zwijgen. Wij krijgen meestal de versie zoals de afgelopen dagen met een enkele uitzondering daar gelaten. Dat mensen op dat forum dit weerbeeld kunnen toejuichen betreur ik dus ten zeerste.

Ook ik trek er vandaag niet op uit, en dan moet het echt te dol zijn buiten.  

Bij deze een paar foto's hoe het wel en niet zou moeten. De westkant was die dag onrustig, maar stabiel, terwijl de andere kant buitengewoon actief was. De mogelijkheid tot een windhoos was er zeker toen, en in Hoofddorp ook gesignaleerd. Amsterdam zag uit de linkercel toen wit van de hagel.  

Kortom, liefhebbers van het huidige weer zijn verboden om op deze post te reageren.  

( Satire

Ja&nee (Foto: Stephan5)
Ja&nee (Foto: Stephan5)

Ja&nee2 (Foto: Stephan5)

Gewoon saai (Foto: Stephan5)
Gewoon saai (Foto: Stephan5)