User van de dag: LittleBrownie

User van de dag

LittleBrownie, de mensen die vaak op het forum komen zullen haar waarschijnlijk wel kennen. Ze heeft een hele tijd samen met Arachide het JNG forum gemod. Toen JNG werd opgeheven (R.I.P.) is Arachide helaas gestopt maar ging LB verder op CRE, tot midden februari heeft ze daar haar mod-kunsten vertoond, maar ook daar kwam een eind aan. Gelukkig is ze niet gestopt met FOK!, tot op heden zit ze in de redactie Games en ontwerpt ze een heleboel dingen voor de frontpage. De header die je hierboven ziet is ook gemaakt door LB. Genoeg intro-gepraat; door naar het interview!

Wie is LB en wat doet zij in het dagelijks leven naast posten op het forum, en bezigheden voor de FP?

Ik ben Anisha, 18 jaar en kom uit Middelburg. Ik ben dit schooljaar verhuisd naar Rotterdam en woon samen met m'n zus.

Ik studeer Technische Natuurkunde in Delft. De meesten zullen zich afvragen wat je ermee kan doen; het is een opleiding waar je veel kanten mee op kan, en de kant die mij vooral interesseert is astrofysica. Hoop stiekem om ooit een keer onderzoek te doen in de ruimte.

Naast school ben ik voornamelijk bezig met muziek. Ik heb een tijdje gedrumd maar heb er nu de tijd of plek niet voor, jammer genoeg. Nu m'n ouders een gitaar hebben gebracht, probeer ik dat te leren spelen en sinds kort verzamel ik ook LP's. Heel hipster, ik weet het.

Verder sport, game en fotografeer ik zo af en toe.

Je hebt vast wel eens kloontjes gehad, was dit account je eerste account op FOK!?
Nee, had vroeger een account maar weet het wachtwoord daarvan niet meer.

Binnenkort (4 maanden  ) zit je al weer 2 jaar op FOK! Hoe is dit zo begonnen en weet je nog hoe je dagen als mod zijn begonnen?
Ik lurkte al een tijdje op FOK! en op vakantie toen ik me verveelde heb ik een account gemaakt 

Ik postte al veel in JNG (heb ook een Yvonne Award gewonnen ) en ik dacht: "Why not be mod?" had toen toch geen reet te doen.

Door Bitterlemon heb ik me aangemeld voor FOK!games. Ik wou graag meer designen en wilde ook Photoshop onder de knie krijgen, toen raadde hij me aan om een PM te sturen. 

Hoe ben je aan je username gekomen?
M'n vrienden noemen me wel eens Brownie omdat ik van brownies hou en omdat ik getint ben. Maar die was jammer genoeg al bezet, en omdat ik ook klein ben heb er maar 'Little" voor geplakt. 

Gedraag je je op FOK! anders dan in het echte leven? Zou je je minder hard of anders uitdrukken als je bij je familie of vrienden zit?
Ik ben een introvert meisje maar als je me leert kennen ben ik, denk ik, precies hetzelfde als op FOK!

Wat vind je het beste item of topic op heel FOK! aller tijde?
Mijn prachttopics uiteraard. 

Wat zou je doen als je naam voor een dagje rood zou zijn? (Wat een cliché vraag  )
Vraag dan ook wat anders 

Met welke FOK!ker zou je een beschuitje willen eten?
uh, eh, hmm, pfft, uhm, ja eh, hm.

Stel, Poetin draait een beetje door en valt West-Europa binnen. Na een week vechten weten ze door Duitsland heen te komen en staan ze voor je huis. Je hebt één wapen en krijgt hulp van een andere FOK!er, welke FOK!er zou dit zijn en welk wapen gebruiken jullie tegen de Russen?
TL;DR

Wie mogen ze wat jou betreft een perm-ban geven?
d4v1d 
Nee, ik zou niemand een perm-ban geven. De kutste users maken het forum ook wel leuk alhoewel een maandban soms zeker geen kwaad kan.

Djeez wilde dit weten van de persoon na hem: Hoe lang is jouw paarsgepunte lans?

En als laatste, maar toch belangrijke vraag; is het patat of friet?
Friet. 

En als échte laatste vraag: Wat wil je weten van de persoon na jou?
Hou je van Chocomel of heb je liever Fristi?

Nou, dit was dan het tweede interview. Zondag zal ik de volgende online zetten, maar dan in een andere stijl om te kijken wat jullie beter bevalt, beetje uitproberen enzo.