Nationale pispaal

Het was alweer een tijdje stil rond onze nationale pispaal Edwin de Roy van Zuydewijn, dus hoog tijd om weer eens de publiciteit te zoeken zal Edwin gedacht hebben.

Edwin beweert in het bezit te zijn van geheime opnames van beraad binnen de koninklijke familie en dreigt in een boek met onthullingen te komen die: "de monarchie op haar grondvesten zullen doen schudden". Waarschijnlijk zijn de opnames dit keer gemaakt met behulp van een spijker...

In ieder geval is ondertussen wel duidelijk dat De Roy maar op één ding uit is en dat is geld. Weinig verrassend natuurlijk want de 'oplichter pur sang' is al zijn gehele leven op zoek naar rijkdom, liefst op een makkelijke manier te vergaren. De Roy heeft nu zijn zinnen gezet op een alimentatiebedrag van 5.000 Euro per maand en een beetje schermen met geheime opnames is dus kennelijk de gekozen tactiek.

Beste Edje, het is weer een aardige poging, maar ondertussen is er geen hond meer in dit land die ook maar iets gelooft van wat jij beweert. Kom maar op met die opnames en hou anders lekker je grote bek.