FOK! Jaaroverzicht: 2006 luchtig bekeken

PNVD'er Ad van den BergVoor de mensen die kinderseks een warm hart toedragen is oktober een zware maand. Een Amerikaanse kinderverkrachter werd er op weinig subtiele manier aan herinnerd waarom hij ook alweer vastzat. Ook voor de Partij voor Naastenliefde en Diversiteit, de politieke spreekbuis van pedofiel Nederland, was oktober 2006 geen fijne maand. De partij zag deelname aan de parlementsverkiezingen aan haar neus voorbijgaan en was kort daarvoor al slachtoffer geweest van computerterreur.

Net zoals FOK! aan het einde van de maand trouwens: een DDoS-aanval zorgt voor een downtime van enkele dagen. Hoeveel FOK!kers zullen ondertussen geoefend hebben in het opzeggen van het getal pi tot zoveel mogelijk cijfers achter de komma, in de hoop later het record van een Japanner uit de boeken te halen, of een mega-order bij de plaatselijke McDonalds (dus niet bij die Amerikaanse waar een gezin een rat in hun maaltijd aantrof) hebben geplaatst om het record van een andere Japanner op zijn minst te evenaren. Of men ging natuurlijk voor de extra gekruide burgers van een Amerikaanse Burger King.

KerstsfeerEen lerares moest een cultureel verantwoord uitstapje met haar klas met ontslag bekopen: naaktbeelden uit de Griekse historie waren volgens een aantal ouders zwaar ongeschikt voor de ongeveer elfjarige tere kinderzieltjes en ze klaagden daarom bij de school over de lerares. Ze ging overigens niet uit de kleren zoals een collega-lerares, die na meerdere stripsessies voor haar klas negen jaar de bak in mag.

Een Britse zakenman die met liefst 22.000 lampjes zijn huis in kerstsfeer had gebracht moest er daar op last van de rechter een goede 21.700 van weghalen na klachten van de buren. Een Turkse vrouw van 64 werd mama terwijl een Japans kind uit diens als draagmoeder fungerende oma werd geboren. Verder had een Duitse plastische chirurg een passende straf bedacht voor patiëntes die na een borstvergroting zonder betaling voor de ingreep en met de noorderzon vertrokken: hij plaatste foto's van hun borsten op het internet. Om vrouwen ervan te weerhouden om niet te betalen, en ongetwijfeld ook bij wijze van reclamestunt.

ZitzakkenSpeciale aanbieding!
Een reclamestunt was er ook de oorzaak van dat Eindhoven werd bezaaid met zitzakken. Ook Otto leek te stunten met een aanbieding voor een lcd-tv voor slechts 99 euro. Helaas bleek dit te berusten op een foutje op de website van het postorderbedrijf. Wel in de aanbieding was een leuk huisje op een Schots eiland dat naarstig op zoek was naar nieuwe eilanders.

Het Makkumse gezin Van der Wal kreeg de schrik van hun leven te verwerken toen ze vernamen dat de beide lege handgranaten die al dertig jaar op hun open haard stonden, en waar de kinderen ooit zo leuk mee speelden, toch niet zo leeg bleken te zijn. De EOD heeft zich over de beide projectielen ontfermd. En zo is Nederland weer veiliger geworden, temeer daar fantasieaanstekers deze maand verboden werden.

PaalzittersSport
Het Friese kampioenschap paalzitten moest na 56 uur worden gestaakt toen noodweer de verdere beoefening van deze edele sport onmogelijk maakte. Paalzitten is ook zo ongeveer de sport die Stefan Postma schijnt te beoefenen, naast het voetballen. Dat bleek uit een op internet circulerend filmpje waarin de sluitpost van ADO Den Haag zich met zijn ex-vriendin uitleeft in hun eigen variant op deze discipline. Volgens geruchten transfereert de keeper binnenkort naar Rode Ster Belgrado...

Een zeventienjarige kickbokster haalde het nieuws niet door sportieve prestaties maar door één dag na een wedstrijd een meisje het leven te schenken. Normen en waarden zijn in oktober het credo bij Oost-Europese voetbalclubs: een wat al te losbandige speler van een profclub in Bulgarije werd gedwongen om te trouwen en een medewerker van het Roemeense Steaua Boekarest vloog de laan uit wegens een persoonlijke verlenging. Een Argentijnse politieagent werd door het na afloop van een door de tegenstander gewonnen wedstrijd openlijk te juichen, zelf het middelpunt van voetbalrellen. De diender werd voor zijn clubliefde met een schorsing beloond.

StudenteKunst, Cultuur en Wetenschap
De film Saw III is een horrorfilm die je als liefhebber van het genre op zijn minst gezien moet hebben. In Groot-Brittannië vielen de cinematofielen tijdens het bekijken van de rolprent in de bioscopen in elk geval bij bosjes flauw. Zoals een miljonair en aanwezige kunstliefhebbers bijna deden toen eerstgenoemde per ongeluk zijn elleboog door een Picasso-schilderij ramde en de verkoop van het doek subiet moest staken.

In het kader van wetenschappelijk onderzoek wandelde een kunstacademiestudente naakt door de Rotterdamse binnenstad. Nog meer wetenschappelijk onderzoek kan worden uitgevoerd door een Amerikaanse universiteit die van een kapster een miljoenenbedrag erfde. Onderzoek naar de ontwikkeling van chips met biersmaak hoeft de universiteit alvast niet meer te doen: dat is er al.

Showbizz
David Hasselhoff kwam deze maand met de schokkende onthulling dat de auto, waarmee hij als de Knight Rider talloze mensen uit de brand hielp, net zo homoseksueel is als George Michael. Laatstgenoemde haalde in oktober ook het nieuws: de vocalist werd gearresteerd door de Londense politie, na vermoedelijk door drugsgebruik ingestort te zijn achter het stuur van zijn auto.

Butt-plugEen buttplug met zijn beeltenis schoot acteur Tom Cruise in het verkeerde (keel)gat. De acteur en Scientology-suikeroom spande een rechtszaak aan. Opmerkelijk was de oproep van de Japanse editie van de Playboy aan premier Shinzo Abe om zich bloot te geven, overigens wel in de figuurlijke zin van het woord.

Criminaliteit
Als je een hennepkwekerij wilt runnen dan is enige selectiviteit wat betreft de plek waar je je plantjes wilt grootbrengen wel op zijn plaats: een kwekerij pal naast een politieschool, zoals enkele minder snuggere kwekers die bestierden, is in elk geval een niet bijster goede locatie voor een kwekerij. Een lastige passagier in Friesland had duidelijk de verkeerde bus genomen. Hij meende zijn onvrede over het aantal afgestempelde strippen te moeten uiten met klappen voor de buschauffeur, waarop deze bewees dat de remmen van zijn voertuig uitstekend functioneren: het ritje eindigde voor de passagier via de voorruit op het wegdek voor de bus.

RoodkapjeEen winkeldievegge ondervond in Leusden waarom je na een klusje beter niet kan wildplassen, en al helemaal niet in de nabijheid van je 'werkplek'. Soms zijn zaken anders dan het lijkt: een man probeerde in een Leidschendamse winkel te betalen met een munt van honderd euro. Van domme valsemunterij bleek echter geen sprake te zijn. Verder was oktober de maand van een opzienbarende ontvoering: die van Roodkapje, uit de Efteling. In het Brabantse Oudenbosch had de politie het te stellen met eierterreur. Of de daders op zijn Turks zijn gestraft is niet bekend.

Seks en liefde
Je kunt niet vreemdgaan als je trouwt met alle vrouwen met wie je naar bed zou willen. Met ongetwijfeld die gedachte in het achterhoofd stapte een Nigeriaan liefst 201 maal in het huwelijksbootje. De liefde bedrijven in een auto op de vluchtstrook en daarbij alle lichten dimmen is natuurlijk vragen om ongelukken. Toen een Belg dit deed werd zijn voertuig dan ook geramd door een andere auto. De borsten van zijn opblaasbare partner voorkwamen gelukkig erger.

Louise Egan BrunstadEen onbeantwoorde liefde is erg. Als je naar aanleiding daarvan een zelfmoordpoging doet waarbij niet jij maar iemand anders omkomt dan spreek je van een drama. Een Amerikaanse lesbische tienermeisje overkwam het en hangt nu levenslange gevangenisstraf boven het hoofd, wat in het ergste geval ook op kan gaan voor een landgenoot die op de openbare weg de geneugten van bestialiteit met necrofilie meende te moeten combineren, met een hondenkadaver als lijdend voorwerp. Celstraf, zij het flink korter, was ook de beloning voor een vrijpartij van een Keniaans koppeltje. Probleem was vooral de locatie waar de twee lichaamssappen uitwisselden: een moskee.

Disney XXXAl net zo ongepast was de seks die verschillende Disney-figuren bedreven in het Franse Disneyland. Ook VVD-politica Annemarie Jorritsma eigende zich een plek toe in dit blokje, met haar idee om hoeren mee te sturen naar oorlogsgebieden, zodat onze jongens behalve hun vuurwapens ook hun eigen kanon kunnen ontladen. Verder bracht oktober ons het nieuws over een heuse milf-show.

Dieren in het nieuws
Trouw voor het baasje blijkt geen grenzen te kennen bij honden, zo ondervond een Australiër. Toen hij werd beschoten door inbrekers sprong zijn hond voor zijn baasje en ving de kogels op. Nieuws was er ook van het kattenfront: de oprichting van een heuse kattenbond die de belangen van katten gaat behartigen.