Doe mee en win een EK-shirt van Oranje!

Over twee maanden is het dan eindelijk zover. Dan breekt de Oranjegekte weer los in Nederland! In Zwitserland en Oostenrijk gaat het Nederlands Elftal onder leiding van Marco van Basten op jacht naar de Europese titel. Lees verder hoe je kans maakt op één van de tien EK-shirts van Oranje!

 Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het Nederlands Elftal onlangs voor het eerst in het nieuwe thuistenue heeft gespeeld. Ook het nieuwe Oranje-shirt wordt gecombineerd met een wit short en kousen in Nassaublauw. Er zijn in deze uitvoering bijzondere details verwerkt. Zo heeft het shirt een V-hals met een boord die aan de rechterzijde wit is en aan de linkerzijde de nationale driekleur toont. Aan de binnenkant van de kraag zijn de eerste regels van het volkslied verwerkt.


Namens Aktiesport mag FOK! maar liefst tien EK-shirts weggeven!

Maar er is meer, want wanneer je in de periode van 1 april tot en met 12 april 2008 een thuis- of uitshirt van het Nederlands Elftal bij Aktiesport koopt, mag je het volledige aankoopbedrag later opnieuw besteden. Gratis shoppen dus bij Aktiesport t.w.v. € 69,95. Het shirt is verkrijgbaar in herenmaten S – XXL, kindermaten 128 -164 en damesmaten S – XL. Daarbij is er een speciale (cadeau)kit voor baby's. Zo'n kans mag je niet missen! Kijk snel op www.aktiesport.nl of bezoek één van de Aktiesport filialen voor meer informatie.

Hoe maak je kans op één van de tien EK-shirts?

Zie dit FOK!-forumtopic voor de details. Alvast succes gewenst!