Combi Review: Bitte Ein Beat Aqua

Onder het motto 'never change a winning team' vond de releaseparty voor Bitte Ein Beat Aqua wederom plaats in de Locomotion in Zoetermeer. Op weg naar Zoetermeer dus!

De security en garderobe, belangrijke dingen bij binnenkomst, zijn prima geregeld. Genoeg beveiliging aan de deur, vriendelijke beveiliging ook en jawel, als je wil kon je je jas ophangen en dat werd netjes en vlot geregeld.


Keuzes, keuzes, keuzes. In twee zalen waren diverse DJ's te horen, de Festival Area en de Plaza Area. Voor de mensen die Locomotion kennen, de Plaza Area is het nieuwe gedeelte van de Locomotion.

We besloten om maar gewoon zoals iedereen te doen en heen en weer te lopen tussen de twee zalen. Uiteindelijk leverde dat een zeer geslaagde avond op! In de Plaza Area bestond de line-up uit DJ Doc, Dulce, Josey Mandingo, DuMonde en Cosmic Gate. Tijdens Cosmic Gate werd het thema van de avond nog eens benadrukt en jawel, enkele heren en dames werden door genoeg 'aqua' overspoeld.


De Festival Area, poeh wat een feest. Tijdens het vorige feest viel me al op dat in deze zaal makkelijker sfeer te krijgen is, maar dat zou ook gewoon aan de line-up kunnen liggen. Charly Lownoise was er niet (hij was voor tv-opnames in Duitsland), maar Deepack was er wel! Samen met Gary D (hij draaide lekker hard), Deaz D (de kenners weten dat deze man zich in zijn element voelt in de Locomotion en liet dat merken ook!), The Freak en een voor mij tot nu toe onbekende Dave202 lieten Locomotion wederom trillen tot in de vroege uurtjes.


Zoals gezegd waren de beveiliging en garderobes goed geregeld en ook de line-up van deze Bitte Ein Beat Aqua was bijzonder goed. Ook andere zaken die je goed geregeld wil zien waren prima; niet lang wachten aan de bars, niet (al te) lang wachten bij de wc's, binnen redelijke tijd een hapje eten kunnen krijgen als je honger had, kortom een goed verzorgd feest.

Het enige nadeel van de Locomotion is dat je rondjes moet lopen als je specifieke drankjes wil. Voor een Breezer moet je naar de ene bar, voor een Xi Climax moet je naar een andere bar en voor het nieuw te proberen Heroes drankje (van Hero, erg lekker alcoholvrij drankje trouwens) moest je weer naar een andere bar! Een beetje vervelend als je 'even' voor je vrienden wat drinken moet halen maar ach, met in iedere zaal genoeg te zien en horen neem je maar lekker je tijd.