Space Marine 2 Roadmap ruim voor release uitgebracht

Saber Interactive brengt ruim voor de release van hun nieuwste titel Warhammer 40k: Space Marine 2, een roadmap met de aankomende plannen voor het spel uit.

In Space Marine 2 speel je als Luitenant Demetrian Titus van de Ultramarines. Samen met je 'Battle Brothers' moet je de strijd aan gaan met zwermen zogeheten Tyranids en andere wezens. In de Roadmap worden nieuwe spelmodi, missies en vijanden beloofd. Dit allemaal wordt gratis uitgegeven in aankomende updates. 

'Season 1' bevat een update voor de 'Battle Barge' (een hub waar je als speler de spelmodus, je wapens en je Marine kiest). Er wordt een sparring arena, prive PvE lobby's en support voor ultrawide schermen toegevoegd. Seizoen 2 wordt een stuk interessanter, dan komen er nieuwe wapens, vijanden, missies en een nieuwe moeilijkheidsgraad uit. 

Wat er verder aan zit te komen kun je zien in het overzicht hieronder. Space Marine 2 is na meerdere keren uitgesteld te zijn een veelbelovend spel. 13 jaar na het eerste deel zitten fans dan ook met smart te wachten. Het is bijna zover want op 9 september komt Warhammer 40k: Space Marine 2 dan eindelijk uit.

Space Marine 2 Roadmap
Space Marine 2 Roadmap