FOK! Wat een weer: overal en nergens neerslag

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. Plaatselijk valt daaruit lichte regen. In het noordoosten is het overwegend droog. Aan het eind van de ochtend komen er in het zuidwesten enkele buien. De wind uit het zuidwesten is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag is het bewolkt en zijn er vooral in het zuiden buien voor met een kleine kans op onweer. In de tweede helft van de middag wordt het in het westen geleidelijk droog en komt er ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Vanavond komt er in het noorden en oosten nog een bui voor, in de rest van het land wordt het tijdelijk droog. Aan het einde van de avond kan het in het zuidwesten weer gaan regenen. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig.

Komende nacht breidt de regen zich noordoostwaarts uit, in het noordoosten blijft het nog droog. De wind draait naar zuid en is zwak tot matig. De minimumtemperatuur varieert van een graad of 6 in het noordoosten tot 10 °C in het zuiden.

Tot morgen!

                   

Ook in Frankrijk was het overal en nergens droog (Foto: Professionele-idioot)
Ook in Frankrijk was het overal en nergens droog (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.