FOK! Wat een weer: minder warm

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Er is tamelijk veel bewolking en er trekken enkele buien over, lokaal is ook onweer mogelijk. Vooral in het zuiden is er ook zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 16°C in het noordelijk kustgebied en 24°C in het zuidoosten. De wind is noordelijk en overwegend matig, 3-4 Bft, langs de zuidwestkust eerst soms vrij krachtig, 5 Bft.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en is er kans op een bui, in het zuidoosten mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De noordelijke wind is landinwaarts zwak tot matig en langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Maandagochtend is er een afwisseling van zon en wolkenvelden en is er in het zuidoosten nog kans op een (onweers)bui. In de middag komt er steeds meer zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 16°C in het noordelijk kustgebied en 23°C in het zuidoosten. De noordwestelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

De dag eindigde met een diverse lucht in Purmerend (Foto: Pukeko)
De dag eindigde met een diverse lucht in Purmerend (Foto: Pukeko) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!