FOK! Wat een weer: bewolkt en regen

Vanochtend kan in het noordoosten eerst nog even de zon schijnen. Verder is het bewolkt en in de loop van de middag gaat het van het noordwesten uit af en toe (mot)regenen. Ook in de avond regent het van tijd tot tijd. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind wordt zuidwestelijk en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, 6 à 7 Bft.

Komende nacht is het bewolkt en valt er aanvankelijk lichte regen of motregen. In de loop van de nacht wordt het op de meeste plaatsen droog. Met temperaturen 10 a 11°C wordt het een bijzonder zachte nacht. De zuidwestenwind is vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Zaterdagochtend is het bewolkt en vooral in de zuidelijke helft van het land zijn er perioden met regen. Ook in de middag blijft het bewolkt en kan er af en toe nog steeds regen of motregen vallen. In de avond wordt het van het westen uit droog en breiden opklaringen zich uit over het land. Met een maximumtemperatuur van ca. 12°C is het zeer zacht. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Caleta de Velez (Foto: Kroezel)
Een schitterende foto van Kroezel vanuit Spanje. Dit uit de omgeving van Caleta de Velez. (Foto: Kroezel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.