Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise aangekondigd

De culthit Deadly Premonition krijgt een vervolg in Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise. Deze game is tijdens de Nintendo Direct aangekondigd.

In A Blessing in Disguise volg je het verhaal van FBI-agente Aaliyah Davis. Zij onderzoekt een seriemoordenaar in Boston, een zaak die verband houdt met die van FBI-agent Francis York Morgan 14 jaar geleden in New Orleans. Francis is de hoofdrolspeler uit het origineel. Het lijkt erop dat beide personages speelbaar zullen zijn om het geheim te ontrafelen.

Om alvast in de stemming te komen kun je vanaf vandaag op Nintendo Switch aan de slag met een vernieuwde versie van de originele game, getiteld Deadly Premonition Origins. De survival-horror game kwam in 2010 uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc en werd ontvangen met zeer verdeelde kritieken. Het Twin Peaks-achtige bovennatuurlijke moordscenario, de twijfelachtige combat, de bizarre personages en het steeds vreemdere verhaal maakten de game een ware culthit.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise komt in 2020 uit, voor zover bekend exclusief voor Nintendo Switch. Bekijk de korte aankondigingstrailer hieronder.