Final Fantasy XV warpt erop los in Final Fantasy XIV

Als je gisteren inlogde in Final Fantasy XIV waren er bekende gezichten in de wereld van Hydaelyn, want de samenwerking met Final Fantasy XV is begonnen.

Het “A Nocturne for Heroes”-evenement duurt tot 27 mei. Tijdens deze periode zal de Final Fantasy XV-held Noctis Lucis Caelum in de wereld van Hydaelyn verschijnen met zijn Regalia om samen met de Warriors of Light te strijden tegen magitek-infanterie, magitek-armor, en zelfs de Messenger, Garuda, uit Eos.

Voor deelname aan het evenement moeten spelers level 50 bereikt hebben en moet de hoofdscenario-quest “The Ultimate Weapon” zijn voltooid. De quest-keten kan dan worden gestart door het vinden van Kipih Jakkya in Ul’dah op de Steps of Nald, waar ze op zoek is naar de waarheid achter enkele wilde geruchten voor haar nieuwste artikel.

Hopelijk heb je genoeg Golden Saucer Points, want als je de verhaallijn hebt uitgespeeld dan kun je de Regelia als mount voor maximaal vier personen claimen met de casino-munten. Daarnaast zijn er muziek, kleding, kapsel en een Triple Triad-kaart vrij te spelen.

Vanaf gisteren rijd ik in ieder geval al rond in de auto. En net zoals in Final Fantasy XV kan het ook vliegen.