FOK! Wat een weer: saaie tijden voor de weercrew

Hallo!

Voor een weerman als ik zijn het maar saaie tijden. Het enige noemenswaardige is is dat er heel lokaal een buitje is gevallen en er daardoor misschien één millimeter in de regenmeter zat. Daar hield het wel mee op. Op dat plaatselijke buitje na, bleef het gisteren verder op de meeste plaatsen droog. Het enige verschil met het KNMI is, is dat er van de zonnige perioden aan de westkust niet veel terecht kwam. De zon scheen namelijk alleen in de zuidelijke helft van het land. Maar Haarlem is ook vlakbij de westkust en ik heb maar 10 minuten de zon gezien. De rest van de dag was bewolkt.

Vandaag hebben we een vergelijkbaar beeld als gisteren. Wolkenvelden zijn nadrukkelijk aanwezig, maar zeker in het zuiden, en misschien ook midden breekt de zon af en toe door. Het blijft wel droog. Het wordt 9 graden op de Wadden tot 12 in Limburg. Wind staat er niet veel.

Komende dagen blijft het rustig, droog en vrij zacht weer. Heel saai dus.

Winters Haarlem (Foto: Stephan5)
Dit was één van de zeldzame winterdagen in Haarlem. Veel was het niet, maar toch. De Amsterdamse Poort in de winter. (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.