BLØF geeft zijn grootste show ooit in België

BLØF geeft vrijdag 30 november een concert in de Lotto Arena. Het wordt de grootste show in België tot nu toe voor de Zeeuwse band. BLØF verzorgde woensdag alvast een spontaan miniconcert in Antwerpen om de show in Lotto Arena aan te kondigen. De kaartverkoop begint vrijdag.

Door de hit Zoutelande is het succes in België in een stroomversnelling gekomen. Het duet met de Belgische zangeres Geike Arnaert stond zes weken op nummer 1 in België en werd platina. Onlangs deed de band al een uitverkochte clubtour en op 8 december staan ze in de AB in Brussel. Komende zomer staat BLØF op TW Classic.

"We zijn zo blij dat we nu vaker in België kunnen spelen. Het is helemaal bijzonder voor ons dat we zo'n grote eigen show kunnen doen voor onze Belgische fans", zegt zanger Paskal Jakobsen. "Het wordt een prachtige avond met een dwarsdoorsnede van ons repertoire. We kijken er erg naar uit."

In Nederland staat er voor BLØF een drukke festivalzomer op het programma waaronder het eigen festival Concert at SEA. Op 14 en 15 december sluit de band het jaar af met concerten in Rotterdam Ahoy.

BLØF geeft zijn grootste show ooit in België
BLØF geeft zijn grootste show ooit in België (Foto: BuzzE)