NBA: Miami Heat pakt zevende zege op rij, Knicks falen

De basketballers van de Miami Heat hebben in de NBA hun zevende opeenvolgende zege gepakt. In eigen huis werd met 97-79 gewonnen van de Milwaukee Bucks, waarbij vooral Goran Dragic met 25 punten een prima aandeel in de winst had. Bij de Bucks tekende de Griekse reus Giannis Antetokounmpo voor 22 punten.

Ook de Minnesota Timberwolves zijn nog altijd prima op dreef. De ploeg speelde de vijfde achtereenvolgende thuiswedstrijd en kreeg dit keer bezoek van de Portland Trail Blazers. Jimmy Butler en Jeff Teague leidden hun ploeg naar een 120-103 zege, de vijfde op rij.

De New York Knicks leken met 96-77 op weg naar een vrij eenvoudige zege op de New Orleans Pelicans, maar de bezoekers kwamen terug, sleepten overtime uit het vuur en wonnen met 118-123. Jrue Holiday was met 31 punten op dreef, maar het was vooral Anthony Davis die met maar liefst 48 punten de show stal namens de Pelicans. 

De Indiana Pacers gingen tot slot op bezoek bij de Phoenix Suns, wat de ploeg de vierde zege in vijf wedstrijden opleverde: 97-120.

De beste plays van de avond (Bron: YouTube)