'Napoli wil ook graag Dolberg naar Italië halen'

Napoli heeft interesse in Amin Younes, maar denkt ook aan een tweede Ajacied. De club hoopt op de komst van Kasper Dolberg.

De ploeg uit Italië is al langer geïnteresseerd in Younes. Napoli wil hem deze winter overnemen van Ajax, maar de onderhandelingen tussen beide ploegen verlopen moeizaam. Napoli hoopt meer geluk te hebben in de onderhandelingen met een andere Ajacied.

Het elftal van Maurizio Sarri wil naast een vleugelaanvaller een echte doelpuntenmaker toevoegen aan de selectie. Hierbij is de club uitgekomen bij Dolberg, die ook afgelopen zomer al gelinkt werd aan de ploeg uit Napels. Napoli hoopt komende zomer werk te maken van de transfer, zo meldt Corriere dello Sport.

Napoli wil de komende maanden flink investeren. De club wil een buitenspeler toevoegen aan de selectie. Naast Younes worden ook Gerard Deulofeu en Simone Verdi genoemd voor deze positie. Ook Denis Suárez staat hoog op het lijstje van Napoli en de club moet komende zomer op zoek naar een vervanger voor doelman Pepe Reina.