'City geeft gas voor SŠnchez'

Manchester City is voornemens om Alexis Sánchez deze transferperiode nog naar het Etihad Stadium te halen. Dat schrijven diverse Britse media.

Arsenal moet vrezen dat het in de laatste weken van augustus Alexis Sánchez nog kwijtraakt. The Sun en The Daily Mirror schrijven dat City niet bereid is om te wachten tot het contract van Sánchez in 2018 afloopt. De Citizens willen van de Chileen de best betaalde Premier League-speler maken.

The Sun schrijft dat de club bereid is om zestig miljoen neer te tellen voor Alexis, terwijl The Mirror nog wat verder gaat: 75 miljoen. De aanvaller kan in Manchester ruim 430.000 euro per week gaan verdienen. Opmerkelijk genoeg heeft City met Raheem Sterling, Gabriel Jesus en Sergio Agüero al uitstekende opties voorin.

Arsène Wenger liet zich onlangs ontvallen het geen enkel probleem te vinden als Alexis zijn contract uitdient. De Londenaren hoeven hem niet per se kwijt, ondanks het feit dat hij niet bereid is om zijn contract nog een keer te verlengen en dus mogelijk gratis het Emirates Stadium uit wandelt.