Naar de McDonald's met je helikopter

Bijna iedereen gaat wel eens naar de McDonald's, maar weinigen zullen dat doen zoals onderstaande man onlangs in Sydney deed.

De beste man was in zijn helikopter aan het vliegen toen de trek ineens toesloeg. Als een ware baas parkeerde hij zijn helikopter naast de McDonald's om een lekker burgertje te scoren. Een paar minuten later komt hij terug met een papieren zak in zijn handen en gaat hij er weer vandoor. Eet smakelijk!

Overigens dachten omstanders in eerste instantie toch dat er wat aan de hand was, het gebeurt immers niet dagelijks dat een helikopter naast de McDonald's landt. "Ik dacht dat er iets ernstigs gebeurd was", aldus een omstander. "Gelukkig was het duidelijk dat dat niet het geval was toen hij rustig terug kwam lopen."

Volgens de Australische luchtvaartautoriteiten is het toegestaan om bij iemand in de tuin te landen als je daar toestemming voor hebt. De piloot beweert die toestemming gehad te hebben en is er van overtuigd dat hij geen regels gebroken heeft. "Ik had ineens honger, dus ja, dan moet je even wat eten halen", klonk het nuchter.

Met je helikopter naar de McDonald's (Bron: YouTube)