DC's Trinity presenteert zich in nieuwe Batman v Superman-posters

De drie grootste helden van DC Comics worden wel eens de Trinity genoemd: Batman, Superman en Wonder Woman. Dikke maatjes (en zelfs meer) in de comics, moeten ze elkaar nog leren kennen in het DC Extended Universe, zoals DC's tegenhanger van het Marvel Cinematic Universe heet. Om ons te helpen de drie te leren kennen, zijn nu drie nieuwe posters verschenen.

De posters tonen weinig meer dan Gal Gadot, Henry Cavill en een onherkenbare Ben Affleck in stoere poses met vereenvoudige versies van hun emblemen en de releasedatum van de film, die overigens geldt voor de Amerikaanse release (in Nederland komt de film een dagje eerder uit). Om het een beetje spannend te houden zie je hieronder uitsnedes uit de nieuwe posters; de volledige versie krijg je door erop te klikken.

 

x

In de vrees dat de acties van een godachtige superheld ongehinderd kunnen doorgaan, neemt Gotham City's eigen geduchte, krachtige burgerwacht het op tegen Metropolis' meest vereerde, hedendaagse redder, terwijl de wereld worstelt met de vraag wat voor held het eigenlijk nodig heeft. En met Batman en Superman in oorlog met elkaar duikt een nieuwe dreiging op, die de mensheid in een groter gevaar stelt dan ooit tevoren.

Batman v Superman: Dawn of Justice is te zien vanaf 24 maart.