Wesley en Yolanthe geven bankgarantie af om ruzie

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben een bankgarantie afgegeven voor het bedrag dat een bouwbedrijf van hen eist. Dat is de reden voor het opheffen van de beslaglegging op het huis van de presentatrice en het salaris van de voetballer bij de KNVB. Sneijder zei eerder deze week dat het 'allemaal geregeld' is, zonder verdere details te geven.

"Yolanthe en Wesley hebben een bankgarantie voor het bedrag afgegeven en daar ben ik zeer blij mee", zegt Jeroen Nuijten, directeur van STB Exclusive Projects, tegen de website Bekende Buren. Het bedrijf meent door de twee te zijn ingeschakeld voor de renovatie van hun huis op Ibiza. Toen Wesley en Yolanthe de klus annuleerden zouden ze echter niet willen opdraaien voor de reeds gemaakte kosten.

De zaak komt sowieso nog voor de rechter. Die moet gaan bepalen welke van de twee partijen het bij het juiste eind heeft. "Ik heb er geen slapeloze nachten van", zei Sneijder eerder tegen RTL Boulevard over de zaak. "Wij leven gewoon lekker verder."