Cyrus haalde Jonas niet over wiet te roken

Miley Cyrus heeft Joe Jonas niet overgehaald een joint te roken. Jonas zei in een interview dat Cyrus en Demi Lovato hem zeven jaar geleden onder druk zetten om wiet te roken. "Je rookt geen wiet als je het niet wilt roken", zegt Miley in de krant The New York Times.

"Wij waren heel jong. Hoe kun je door ons onder druk zijn gezet?", vraagt de 21-jarige zangeres zich af. "Er is niets wat twee jonge meisjes kunnen doen om jou iets te laten doen wat je niet wilt", legt de zangeres uit. "Ik denk dat hij het misschien zei om stoer te worden gevonden."

Cyrus heeft naar eigen zeggen weinig vrienden die zelf beroemd zijn. "Ik heb het idee dat ze bang zijn met mij te geassocieerd te worden." De zangeres is zich ervan bewust dat haar imago effect kan hebben op het imago van andere sterren. Zo probeerde ze de 20-jarige zangeres Ariana Grande met haar op de foto te krijgen. "Als zij met mij wordt geassocieerd maakt dat haar meteen iets minder lief."

Cyrus komt de afgelopen maanden geregeld in het nieuws met haar pikante optredens en sexy videoclips. In haar nieuwste clip Adore You, die donderdag verscheen, ligt ze in bed te draaien en wekt ze de illusie te masturberen. Volgens Cyrus is haar stoute imago een rol. "Ik verkleed me in het echt niet als een teddybeer en twerk ook niet tegen Robin Thicke aan", zegt ze over haar optreden tijdens de MTV Video Music Awards in augustus.

De zangeres kijkt uit naar het moment dat er een nieuwe vrouwelijke artiest in het nieuws komt vanwege haar uitdagende gedrag. "Ik kan niet wachten om met die persoon samen te werken", zegt Cyrus. "Wie het ook is, ik sta achter haar."