Agressieve bodyguard Justin Bieber gearresteerd

Een van de bodyguards van Justin Bieber is woensdag opgepakt op Hawaï na een opstootje met een fotograaf. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De paparazzo nam foto's van de Canadese zanger, waarop de lijfwacht door het lint ging en hem aanviel.

De bodyguard eiste dat de fotograaf alle foto's van Bieber zou verwijderen, maar de paparazzo weigerde. Daarop werd de lijfwacht fysiek en beschadigde de camera van de fotograaf. De paparazzo raakte niet gewond tijdens het opstootje.

De bodyguard werd vervolgens meegenomen naar het politiebureau. De kleerkast kwam niet veel later vrij nadat zijn borg van drieduizend dollar was betaald. Het is niet duidelijk of dat geld door Bieber werd neergeteld.

De 19-jarige zanger komt de afgelopen tijd zelf geregeld negatief in het nieuws. Zo deelde hij naar verluidt het bed met een Braziliaanse pornoactrice, zou hij een bordeel hebben bezocht in Rio de Janeiro en gaf hij een huisfeest waar naar verluidt flink wat joints werden gerookt en strippers naakt rondliepen.