[PL] Arsenal zet Liverpool aan de kant

Het Arsenal van Arsene Wenger blijft koploper in de Premier League. Door goals van Cazorla en Ramsey werd het 2-0 tegen Liverpool. Arsenal kwam in de negentiende minuut aan de leiding in eigen huis. Santi Cazorla kopte op de paal, maar knalde de rebound daarna zelf binnen. Daarmee werd Arsenal de enige ploeg in het huidige seizoen in Engeland dat in iedere competitiewedstrijd wist te scoren.

Bij rust was het nog steeds 1-0, waarbij gezegd moet worden dat Liverpool meerdere kansen op de gelijkmaker kreeg. Na een uur spelen verdubbelde Arsenal de voorsprong. Aaron Ramsey knalde de bal van afstand in het dak van het doel voor de 2-0.

Door de winst staat Arsenal vijf punten los op de concurrentie. The Gunners hebben nu vijfentwintig punten uit tien wedstrijden. Liverpool en Chelsea volgen een plaats twee en drie met twintig punten uit tien duels.