Vrijgezel hakt 'nutteloze' piemel af

Yang Hu was zijn vrijgezellenbestaan zo beu, dat hij een drastische maatregel nam. De 26-jarige Chinees pakte een mes en sneed zo zijn spermaspeer eraf! Het familiewapen was toch nutteloos geworden, zo oordeelde de beste man.

Al jarenlang maakt Hu lange dagen bij een fabriek in Jiaxing, alwaar hij voor een scheet en twee knikkers onze duurbetaalde kleren in elkaar naait. Hij werkt zo hard, dat hij nog nooit een vrouw had ontmoet. Zondagavond liepen na het werk de gemoederen zo hoog op, dat hij de schaar in zijn jongeheer zette.

De zaadstengel diende toch geen enkel doel, aldus de jonge Chinees. Bovendien zou deze heldendaad hem ervan weerhouden ooit nog aan vrouwen te denken. Uiteindelijk bleek hij toch te snel te hebben gehandeld, want de jongeheer kreeg spijt.

Hevig bloedend stapte Hu op zijn fietsje en toog naar een nabijgelegen ziekenhuis. Hier vertelden ze hem dat ze hem niet konden helpen, aangezien hij zijn paarsgepunte lans was vergeten mee te nemen. En weer stapte de Chinees op zijn stalen ros.

Thuis haalde Hu zijn piemel op en fietste weer naar het ziekenhuis. Opnieuw bleek men hem daar niet te kunnen helpen. Omdat de eenogige slang te lang geen bloed had gekregen, was het onmogelijk geworden om deze weer aan de Aziaat vast te naaien.

Hu's vrienden hebben felle kritiek geuit op het bewuste ziekenhuis. Had men hem daar met een ziekenauto over en weer gereden, dan was zijn jongeheer misschien nog te redden geweest.