[PD] Málaga pakt punt in Valladolid

De wedstrijd tussen Real Valladolid en Málaga heeft geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd in stadion José Zorrilla eindigde zaterdagavond in 2-2. Invaller Bartlomiej Pawlowski redde met een verwoestende uithaal een kwartier voor tijd een punt voor Málaga, dat na de slechte seizoensstart nu vijf wedstrijden op rij ongeslagen is.

Málaga was dankzij Roque Santa Cruz in de 23e minuut op voorsprong gekomen. In de tweede helft kopten Javi Guerra en Humberto Osorio raak uit een corner en brachten daarmee de thuisclub op 2-1. Het inbrengen van Pawlowski bleek vervolgens een gouden zet van trainer Bernd Schuster.

Málaga bezet voorlopig de zevende plaats in de Primera División. Real Valladolid staat dertiende.