FOK! wat een weer... Zon en vrij warm

Welkom! Op veel plaatsen viel er gisteren wat regen en de natuur kon dat best gebruiken. Vandaag schijnt de zon weer flink en lopen de temperaturen vrij hoog op.

Wel is het zo dat er in de loop van de middag meer bewolking komt opzetten en heel misschien dat daar nog een bui uit ontstaat. Dit zullen waarschijnlijk geen hoosbuien worden en op de meeste plekken blijft het gewoon droog. De temperatuur is vandaag prima te noemen met maxima van 21 tot 28 graden. In het binnenland vinden we natuurlijk de hoogste kwikstanden. De zuidelijke wind is meest matig van kracht en draait in de loop van de dag weer naar west.

Dit weekend hebben we een afwisseling van zon en wolkenvelden en zeker op zondag kunnen er enkele buien vallen. Dit lijkt dan voorlopig weer de laatste neerslag te worden, want na zondag blijft het weer een tijdje droog. De droogte in het westen is dus nog zeker niet voorbij.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zon & Wolk
Afgelopen woensdag zag Dumpiej de zon zich af en toe achter wat kleine stapelwolkjes verschuilen. Dit gaf een mooi effect.