FOK! wat een weer... Warmer

Goedemorgen! Gisteren was er niet zo veel te beleven op weergebied. Er waren vrij veel wolkenvelden en in het zuiden vielen er een paar spatten regen. Het was met 15 tot 20 graden aan de koele kant. Dit gaat nu snel veranderen...

Hete lucht vanuit Spanje en Frankrijk zal ons de eerste helft van deze week gaan overspoelen en dat begint vandaag. Op de Wadden echter nog niet, want daar blijft het kwik vanmiddag bij een graad of 19 steken. In Limburg daarentegen is toch al 27 graden mogelijk. Het midden zit daar met 23 tot 25 graden net even tussenin, en langs de westkust wordt het rond de 21 graden. De wind is oostelijk en is meest matig van kracht. Later op de dag neemt de bewolking toe en aan het eind van de middag of in de avond kan er een enkele regen- of onweersbui ontstaan.

Morgen wordt het nog wat warmer en blijft het waarschijnlijk wel droog. Voor woensdag is de situatie dermate complex dat ik daar nog weinig uitspraken over durf te doen. Als de situatie daar aanleiding voor geeft, dan kom ik zeker met een update. Roeptoeteren wat sommige media doen...daar doe ik niet aan mee.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Botenparade
In Den Bosch vond dit weekend de botenparade plaats. Paul was erbij en maakte deze gezellige foto.

Waalhaven
Een paar kleine wolkenveldjes waren zichtbaar in Rotterdam. Qltel maakte een wandeling langs de Waalhaven.