Masseur pijpt slapende klant

Pijpen of gepijpt worden, dat is de vraag. Als het aan ene Scott Lloyd Price ligt, is het het eerste. Alhoewel zijn slachtoffer weinig keuze heeft gehad. Ronkend lag zijn klant op de massagetafel te slapen, toen Scott besloot diens neukroede in z'n mond te nemen. Snel kreeg hij in de gaten dat dat geen goed idee was.

Geilnicht Scott ontving op elf november van het vorige jaar een klant voor een massage. Eerst nam Scott de achterkant van de man onder handen. Pas toen hij de voorkant van de man begon te masseren, raakte die echt ontspannen. Uitgeput viel de klant in slaap, en Scott begon snel aan diens blanke-vlablaffer te sabbelen.

Natuurlijk werd het slachtoffer al wakker terwijl Scott diens paal nog tussen z'n amandelen had zitten. Toen Scott merkte dat de klant wakker was, ging hij er snel vandoor. Erg geschrokken draaide de klant zich op z'n buik. Later ging de klant toch maar naar de politie om aangifte te doen van verkrachting.

Aangezien een DNA-test lang duurt, kon pas afgelopen woensdag vastgesteld worden dat Scott z'n lippen rond de neukpeuk van de klant heeft gezet. Nu zit Scott vast op verdenking van verkrachting. Scott is echter nog niet ontslagen bij het massagecentrum, wellicht door zijn geweldige klantenservice.