Vadsig wijf prijst kamperbak aan

Een Britse patser wilde zijn ouwe kamperbak op een toffe manier aanprijzen. Omdat hij geen lekker wijf kon vinden, besloot hij zijn eigen vrouw in te zetten om de Mercedes aan de man te brengen. En zij is niet echt moeders mooiste.

En dat is nog zacht uitgedrukt. De hork in kwestie blijkt nog lelijker dan de twaalf jaar ouwe zigeunerbak. Nee, meneer moet het dus duidelijk van zijn verkooppraat hebben.

En ook daarin is hij geen ster. "Indien u op zoek bent naar een smetteloze, goed onderhouden Mercedes e320 CDI... bent u op het verkeerde adres", luidt de tekst bij de advertentie op eBay. "Heb je echter weinig geld, doe dan een bod."

Om kopers te trekken, poseert de vetklep in alle standjes in en op de auto. Zo is ze zelfs in de kofferbak gepropt. Hier passen normaliter twee personen in, maar de vrouw van de verkoper past er nauwelijks in.

Verder heeft de Mercedes haar beste tijd gehad. Het ding heeft 257.495 kilometer op de teller, en de airco en de radio zijn kapot. En verder zit het ding onder de roest en deuken. Desondanks loopt het storm met de biedingen. Met dank aan het model met een maatje meer. Heel veel maatjes...

Het model in kwestie. Meer pics vind je hier