Vrouw sterft na Russische roulette

Een Zweedse vrouw heeft onlangs op bizarre wijze het loodje gelegd. De 48-jarige uit Göteborg heeft namelijk een potje Russische roulette verloren.

Halverwege maart had het slachtoffer het op een zuipen gezet met een 23-jarige man. De beste man deed een kogel in een revolver en draaide de cilinder rond. Vervolgens zette hij het wapen tegen zijn hoofd en haalde de trekker over.

Er volgde slechts een klik, waarna de Zweed de revolver op tafel legde. Vervolgens zette de vrouw het vuurwapen tegen haar hoofd en haalde zij de trekker over. *PANG!* klonk het, en delen hersens en bloed verspreidden zich door het appartement. Gealameerde ambulancemedewerkers troffen de vrouw meer dood dan levend aan en brachten haar naar het ziekenhuis, alwaar zij even later werd doodverklaard.

De 23-jarige man moest gisteren voor de rechtbank verschijnen wegens doodslag. Hij ontkent echter verantwoordelijk te zijn voor haar dood en zegt kapot te zijn van dit verlies. Volgens hem was hij aan het schijten toen zijn vriendin de trekker overhaalde. Zijn advocaat heeft eraan toegevoegd dat de vrouw al suïcidaal was.