FOK! wat een weer...Tóch even wat zon?

Goedemorgen! Ik verlang weer naar de lente, want het huidige weer laat behoorlijk te wensen over. Gisteren viel er van tijd tot tijd regen en kwam de zon er vrijwel niet aan te pas. Vandaag heeft de westelijke helft van het land de beste kansen voor wat zon.

In de ochtend vallen er nog een paar buien, maar deze moeten toch geleidelijk naar Duitsland weg gaan trekken. Hoe laat de opklaringen ons land binnen gaan komen is nog de vraag en ook betwijfel ik of de opklaringen nog vóór zonsondergang het oosten en zuiden gaan bereiken. Pas in de avond lijkt het echt op te gaan klaren, maar dan ligt de mist weer op de loer. De wind stelt heel weinig voor vandaag en met 7 graden is het ook niet koud te noemen.

De vraag om een 'Witte Kerst' die dringt zich steeds vaker op, maar ik ben bang dat dit er helaas niet in gaat zitten. Nu ben ik zelf behoorlijk kritisch, want deze norm is alléén geldig voor De Bilt. Buiten dit feit om kan ik wel zeggen dat de weerkaarten vandaag de laatste kans hebben om het nog tot winterweer te laten komen, want anders lijkt het echt verloren.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

QuizQuizvraagje: Waar en in welk jaargetijde is deze weerfoto genomen? Ik verklap dat het in Frankrijk is, maar wie raad de juiste plaats en het jaargetijde?