Onzichtbare UFO's gefilmd

We hebben er lang op moeten wachten, maar we hebben er weer eentje: een overtuigend en duidelijk UFO-filmpje. Op de bewuste beelden, die onlangs zijn opgedoken, is een paar UFO's te zien. Deze zijn echter alleen te zien met behulp van de camera, want met het blote oog zijn ze niet te zien.

De ruimteschepen cirkelden onlangs boven de Amerikaanse stad Denver. "De objecten zijn al meerdere malen per week rond middernacht aan de hemel verschenen", vertelt de filmer, die, waarschijnlijk uit angst voor represailles, anoniem wenst te blijven.

Het vreemdste is dat de UFO's te snel vlogen om met het blote oog zichtbaar te zijn. Maar indien het filmpje vertraagd wordt afgespeeld, zijn duidelijk verschillende objecten waarneembaar. Een stel ufologen is met het filmpje aan de slag gegaan en heeft het contrast aangepast.

Steve Cowell, als voormalig piloot een vooraanstaand luchtvaartexpert, heeft geprobeerd het filmpje te debunken, maar tevergeefs. "Het is geen vliegtuig, noch een helikopter", vertelt hij. "Het zijn ook geen vogels. Ik kan het niet identificeren, het zijn echte UFO's."

De luchtverkeersleiding North American Aerospace Defense Command houdt het filmpje zoals gewoonlijk onder de pet. "Ons commandocentrum heeft geen luchtactiviteiten opgemerkt ten tijde van de aangegeven tijden", luidt hun reactie.

Yep, het is een ufo. De alu hoedjes kunnen weer op!