Hülkenberg verwacht beter Force India

Nico Hülkenberg denkt dat Force India in de tweede helft van dit Formule 1-seizoen nog mooie dingen kan gaan laten zien. De Duitser baseert zich hierbij op vorig seizoen toen de renstal van Vijay Mallya dankzij allerlei updates mooie resultaten boekte en een sprong kon maken in het constructeurskampioenschap.

"Ik ben redelijk te spreken over hoe het seizoen tot dusver is verlopen. Na een wat moeilijk begin hebben we de auto goed weten te verbeteren, waardoor we op veel circuits om de punten mee konden doen." Hülkenberg sprak zich uit op de officiële site van de Formule 1. "Ik denk dat we nog wel meer punten hadden kunnen scoren, maar met name in de eerste races had ik veel pech. Dat heeft mij een paar goede resultaten gekost."

Force India staat momenteel achtste in het contructeurskampioenschap met 46 punten. Williams is het doel waar het team zich op richt, terwijl Sauber met 34 punten meer verder weg staat. "We hebben vorig jaar laten zien dat we erg goed zijn in het ontwikkelen van de auto. Ik zie niet in waarom ons dat dit jaar niet weer zou lukken. We staan slechts zeven punten achter Williams. Dat team moeten we nog zeker wel voorbij kunnen gaan. Of het ook nog mogelijk is om Sauber te pakken, weet ik niet. Dat zal lastig worden, maar het volledige team zal daar natuurlijk wel zijn stinkende best voor doen."