Vijfde arrestatie voor schietpartij Born

De politie in Limburg heeft dinsdag opnieuw een man aangehouden die mogelijk betrokken is geweest bij een schietpartij in een woning in Born. Het gaat om een 42-jarige verdachte uit Spaubeek, meldt de recherche woensdag.

Tijdens het doorzoeken van de woning van de man stuitte de politie op grote partij valse merkkleding, een gestolen voertuig, een stroomstootwapen, dertienhonderd viagrapillen, enkele kilo's harddrugs en een hennepkwekerij met 240 planten en ruim vierduizend stekjes. Vanwege de vondst is ook de 42-jarige vriendin van de verdachte opgepakt.

Vorige week arresteerde de politie al een 21-jarige man uit Den Bosch en een 22-jarige man uit Tilburg aan voor de schietpartij in juni vorig jaar. De bewoner van het pand aan de Koningstraat werd onder vuur genomen toen een aantal onbekende mannen de woning waren binnengedrongen. De bewoner raakte niet gewond.

In totaal zitten nu vijf verdachten vast voor het schietincident. Het onderzoek naar de schietpartij is nog niet afgerond. De politie sluit meerdere arrestaties niet uit.