Hans Klok wil hoofd Kate Moss laten verdwijnen

Hans Klok wil graag goochelen met Kate Moss. Het Britse model zou Klok tijdens de modeshow van Stella McCartney assisteren, maar kon vanwege haar tijdelijke verlamming alleen maar toekijken. "Ze vertelde me dat ze erg graag een keer mee wil werken", vertelt Klok aan De Telegraaf.

"De volgende keer doe je de act met mij", citeert Klok het supermodel. "Ze fluisterde: ik wil dat je me laat zweven of mijn hoofd laat verdwijnen." De illusionist houdt goede hoop op een samenwerking met Moss. "Ik hoop dat we dat in de vijf weken dat ik in Londen op de planken sta kunnen doen."

Klok trad afgelopen weekeinde op tijdens de show van McCartney, een klus die hij aan Moss te danken heeft. "Kate zat naar het BBC-programma This Morning te kijken waar ik te gast was en belde Stella meteen dat ze 'die te gekke illusionist' voor haar show moest boeken", weet Klok. "Ik was stomverbaasd dat Stella me wilde boeken."

De trucs van Klok vielen in de smaak bij het publiek, dat naast Moss en McCartney bestond uit sterren als Rihanna en Twiggy. Anna Wintour, hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, ziet een toekomst in New York voor de Nederlander. "Na het evenement kwam ze naar me toe. Ze vond het geweldig en zei: dit moet je in New York doen. Nou, daar heb ik wel oren naar."