'Wetenschappelijk bewijs voor aliens op Venus'

Leonid Ksanfomaliti heeft mogelijk de ontdekking van de eeuw gedaan. De Russische wetenschapper zegt buitenaards leven te hebben ontdekt op Venus.

Ksanfomaliti heeft hiervoor satellietbeelden onder de loep genomen die 30 jaar geleden door Venus-13 zijn gemaakt. De wetenschapper aan het Instituut voor Ruimteonderzoek aan de Russische Academie voor Wetenschappen zegt dat op de beelden een soort schorpioen te zien is. Daarnaast zouden een zwarte flap en een schotel te zien zijn, die bewegen als de camera van de sonde het gebeuren vastlegt.

"Ze verschijnen ineens, veranderen van vorm en verdwijnen weer", zo vertelt de Rus in een wetenschappelijke publicatie. "Wat als we de huidige theorieën over dat er geen leven op Venus mogelijk is overboord gooien. Laten we vrijmoedig suggereren dat de morfologische kenmerken van de objecten ons in staat zou stellen om te beweren dat zij leven."

Tot op heden is leven op Venus nooit eerder aangetoond. Met een oppervlaktetemperatuur van 464 graden Celsius is leven op onze buurtplaneet bijzonder onaangenaam.


Een filmpje over de bijzondere ontdekking