Vrouw bewaart alienlijkje in koelkast

Een Russische vrouw heeft maar liefst twee jaar iets heel bijzonders in de koelkast gehad. Het gaat hier echter niet om een Winner Taco. Nee, Marta Yegorovnam uit Petrozavodsk bewaarde namelijk enkele jaren een alienlijkje in haar koelkast.

Yegorovnam vond het lijkje toen twee jaar geleden een ruimteschip was gecrasht bij haar zomerhuisje. Vlak naast het nog brandende ruimtevaartuig trof zij een dode alien aan. In plaats van de autoriteiten te bellen, besloot zij het slachtoffer mee te nemen naar huis.

Het wezen is ongeveer 60 centimeter lang en heeft een enorme kop met bolle ogen. Zijn uiterlijk houdt het midden tussen een vis en een mensachtige. Uit zijn lichaam lijkt een soort touwachtige arm te steken.

Al die tijd bewaarde de Russin het lijkje in haar koelkast. Enkele dagen geleden kwam er echter een aantal mannen bij haar aan de deur die de dode alien in beslag namen. Michael Cohen, een vooraanstaand ufoloog, twijfelt nog over de echtheid van de beelden. "Dit kan een goed uitgewerkte hoax zijn", verklaart hij. "Echter, Rusland is een broeinest van UFO-activiteit. Naar alle waarschijnlijkheid zien aliens er net zo uit als dit exemplaar, dus dit zou maar zo eens een echt buitenaards wezen kunnen zijn."

Benieuwd naar de foto's? Deze zijn hier te zien