Charlie Sheen verklaart zichzelf psychisch gezond

Charlie Sheen is in een nieuw hoofdstuk van zijn leven beland. De 46-jarige acteur, die vorig jaar herhaaldelijk in het nieuws kwam vanwege zijn roerige privéleven, zegt weer op het rechte pad te zijn.

"Ik ben niet gek meer", aldus Sheen tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Dat was een ander hoofdstuk. Ik denk dat ik een compleet ander persoon ben." Volgens Sheen ziet alles er een stuk vriendelijker uit.

Sheen bracht zijn tijd tot voor kort door met alcohol, drugs en zijn zogenoemde 'goddesses'. Nu heeft hij meer tijd voor zijn kinderen en werkt hij weer voor zijn geld. "Ik zit weer in een werkritme en ben een alleenstaande vent die veel tijd met zijn kinderen doorbrengt", bevestigend dat zijn exen niet meer over de vloer komen.

De voormalige ster van de sitcom Two and a Half Men maakt zich op voor zijn nieuwe televisieserie Anger Management, waarin hij de hoofdrol speelt. Daarnaast neemt hij ook de productie voor zijn rekening. "Het is geweldig om in een situatie te zitten waarin mensen enthousiast zijn over mijn inbreng. Dat is heel lang niet het geval geweest."