[CL] Been trots op prestaties Genk

Mario Been is trots op de prestaties van zijn Racing Genk in de Champions League. De oefenmeester verlaat het kampioenenbal met opgeheven hoofd. Tegen Leverkusen werd het 1-1.

In de wedstrijd tegen Valencia kreeg de Belgische formatie nog flink aan de broek. In het Mestalla werd het maar liefst 7-0 voor de Spanjaarden. "Ik vond dat de spelers verplicht waren om vanavond nog iets te tonen tegenover dit fantastische publiek", vertelt Been tegenover 2BE.

"We hebben in eigen stadion laten zien dat Racing Genk wel thuishoort op dit niveau", gaat de keuzeheer verder. "We mogen trots zijn op wat we tijdens deze campagne hebben gebracht", aldus de Nederlander. "We waren nog dichtbij een eerste zege in de Champions League."

"Als we het beter uitspelen, dan had het hij rust zelfs al 2-0 kunnen staan. Maar dan zie je dat spelers een gevoel hebben van 'het zal toch niet' en kruipen ze achteruit. Dan kun je in de problemen komen", meent Been. "Één keer zijn we niet attent geweest en ligt de bal in het mandje."