Oh Oh-Sterretje bestolen

De auto van Oh Oh-Sterretje is vrijdagmiddag opengebroken en al zijn dj-spullen zijn gestolen. Dat liet de Hagenees weten aan RTL Boulevard. De auto van Sterretje, die ook als dj Tony Star te boeken is, is behoorlijk toegetakeld. Hij moet vrijdagavond optreden. Dat wordt volgens Sterretje nog een probleem.

De achterruit en de zijruit van de auto zijn ingeslagen. Ook zijn de spiegels weg. De dj-set met daarin allerlei dure spullen en zijn platentas met vijftien jaar muziek is gestolen. "Het moet met voorbedachten rade zijn geweest", vertelt Tony. "De spullen lagen afgeschermd." Bovendien zijn de spullen volgens hem 'niet in je eentje te tillen'.

Voor het optreden van vrijdagavond zet Sterretje alle zeilen bij. "Ik hoop het op te lossen door zo snel mogelijk nieuwe spullen te gaan kopen en digitaal te gaan draaien."

Sterretje werd vorig jaar bekend door zijn deelname aan het programma Oh Oh Cherso. Over twee weken is Sterretje, die in het echte Tony Wyczynski heet, weer te zien in een nieuwe reeks Oh Oh Cherso.