Vlemmings content met resultaat in Barendrecht

Feyenoord won gisteren de oefenwestrijd tegen Topklasser BVV Barendrecht met 5-0. De doelpunten werden gemaakt door Ron Vlaar (2), Diego Biseswar, Gyon Fernandez en Shabir Isoufi. Interim-trainer Leon Vlemmings was voor wat betreft het geboekte resultaat een tevreden man.

Toch probeerde Vlemmings de gebeurtenissen van de afgelopen week niet mee te laten spelen in zijn analyse van de wedstrijd. "Het is iets te kort door de bocht om na zo’n week te zeggen dat ik blij ben," liet de trainer weten. "Maar ik ben wel tevreden over de manier waarop we hebben gespeeld. De afspraken die we met elkaar hadden gemaakt zijn goed uitgevoerd. Bovendien is iedereen fit, dat is het belangrijkste."

Afgelopen week ontstond er flink wat commotie bij de Rotterdamse club, omdat een deel van de selectie het vertrouwen in trainer Mario Been had opgezegd. Dit was voor de oefenmeester het teken om zijn spullen te pakken en te vertrekken. In de komende periode zal de directie van Feyenoord zich vooral bezig gaan houden met de invulling van de technische staf voor het nieuwe seizoen.