Van den Brom alsnog naar Vitesse

De hoop van John van den Brom op een overstap naar Vitesse is nog niet vervlogen. De coach weet dat de Arnhemmers op de achtergrond proberen de transfer te bewerkstelligen.

ADO Den Haag en Vitesse zouden één ton verwijderd zijn van een akkoord. De onderhandelingen verlopen echter 'moeizaam', erkent Van den Brom in De Telegraaf. Daarom wil de coach zich niet teveel uitlaten over een mogelijke overstap.

"Er is nu nog geen overeenstemming tussen de twee clubs", zegt Van den Brom. "Ik wil niet op de dingen vooruitlopen. Dat heeft totaal geen zin. Als de clubs eruit zijn, hoort iedereen het wel."

Van den Brom heeft zelf al een akkoord bereikt met Vitesse over een tweejarig contract. De eerste onderhandelingen tussen de clubs liep echter uit op niets. In een verklaring maakte ADO Den Haag eerder deze week bekend dat Van den Brom hoofdtrainer in Den Haag blijft.

Update 9:53 uur

John van den Brom wordt de nieuwe coach van Vitesse. Vandaag wisten ADO Den Haag en Vitesse alsnog overeenstemming te bereiken. Van den Brom tekent een contract voor twee jaar in Arnhem, waar hij Albert Ferrer opvolgt.