'Dzsudzsák akkoord met Anzhi'

Balázs Dzsudzsák vertrekt mogelijk naar Rusland. De vleugelaanvaller van PSV is volgens het Russische dagblad Sport-Express persoonlijk rond met Anzhi Makhachkala. De Brabanders zijn echter niet op de hoogte. "Iedere club hoort zich eerst bij ons te melden en wij weten van niets", laat een woordvoerder van PSV weten.

De 24-jarige Dzsudzsák meldde eerder deze week al toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. In januari verlengde de linkspoot zijn verbintenis nog tot de zomer van 2015, maar mogelijk vertrekt hij nu alsnog.

De eigenaar van Anzhi, Suleyman Kerimov, wil komende zomer fors investeren in nieuwe spelers. De club van Roberto Carlos wordt onder meer in verband gebracht met Pablo Aimar en Gennaro Gattuso. Momenteel staat de ploeg uit de Noord-Kaukasische deelrepubliek Dagestan vierde in de Russische competitie.

PSV zou ondertussen wel een nieuwe aankoop op het oog hebben. De nummer drie van de Eredivisie klopte reeds bij sc Heerenveen aan voor Oussama Assaidi, weet Voetbal International. De Marokkaans international beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak in Friesland. PSV zegt nooit commentaar te leveren op geruchten over mogelijk aankopen.