Biseswar wil verlengen bij Feyenoord

Diego Biseswar wil zijn in 2012 bij Feyenoord aflopende contract graag verlengen. De aanvaller, die gisteren in het duel tegen PSV twee assists gaf, beseft dat hij voorlopig nog wel in de wachtkamer moet zitten, omdat de Rotterdamse club aangegeven heeft eerst met vier andere spelers om tafel te gaan.

"Natuurlijk sta ik ervoor open om hier langer te blijven. Dat lijkt me logisch. Feyenoord is de mooiste club van Nederland, wie wil daar nou niet voor spelen?" zei Biseswar tegen NUsport. Technisch directeur gaat eerst met Stefan de Vrij en Leroy Fer het gesprek aan gaan, terwijl daarna Ron Vlaar en Georginio Wijnaldum. Zij hebben net als de 23-jarige aanvaller een in 2012 aflopend contract.

"Het maakt mij niet uit dat er eerder met die andere jongens wordt gesproken dan met mij. Iedereen weet dat de clubleiding hen als de top vier beschouwt, als het gaat om spelers die ze voor de club willen behouden. Of ik de laatste weken met mijn prestaties heb afgedwongen dat Van Geel straks ook met míj om de tafel wil, weet ik niet. Ik blijf gewoon mijn wedstrijden spelen en dan zie ik wel wat er gebeurt," zei Biseswar.

De aanvaller gelooft dat dit Feyenoord in de toekomst mooie dingen kan laten zien, zeker na de 3-1 zege op PSV gisteren. "Als je een van de kampioenskandidaten zó kan wegspelen, zegt dat heel wat over onze kwaliteiten. In de laatste twee wedstrijden van het seizoen gaan we de stijgende lijn doortrekken. Hopelijk mogen we daarna nog een paar wedstrijden spelen in de play-offs. Volgend seizoen moeten we meteen goed beginnen. Constanter presteren dan dit jaar. Altijd een zeven halen. Als we dat doen, doen we niet onder voor Ajax, PSV en FC Twente."